One Step Closer…

One Step Closer...

As the cement brick was covered with refurbished & authentic wood from a local friend’s old backyard fence, the tasting room began to take on an entirely different appearance.

An immediate sense of warmth & comfort is felt, as the once bare and muted brick was replaced. The moment you enter the tasting room, you are reminded of a feeling of relaxation and a sense home.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s